“Karen Damen is in therapie moeten gaan”

0
“Karen Damen is in therapie moeten gaan”
Foto: VTM

Karen Damen heeft openhartig gepraat over een vreselijke angst die op de duur haar leven ging beheersen. Uiteindelijk moest Karen zelfs professionele hulp zoeken en in therapie gaan. Wat was er aan de hand?

Karen Damen getuigt in het VRT-programma ‘Het Enquêtebureau’ over haar panische angst voor spinnen. De beestjes zorgden er zelfs voor dat de voormalige K3-zangeres geen tomaten meer durfde eten. Wat hebben tomaten nu te maken met spinnen, zou je denken?

“Ik was zelfs bang voor tomaten”, komt Karen Damen met een verrassende onthulling. “Ik pakte geen tomaat vast omdat het kroontje van die tomaat keihard op een spin leek.” En haar angst leidde nog tot meer vreemde taferelen…

Zo ging de angst zo ver dat Karen zelfs bang werd van het woord ‘spin’: “Bang voor die vier letters. Die mochten zelfs in een andere volgorde staan.” Eén ding werd duidelijk…

“Echt, dat was zo ziekelijk”, geeft Karen Damen toe bij de VRT. Uiteindelijk beseft de Familie-actrice dat ze professionele hulp moest zoeken: “Ik ben wel in therapie geweest. Het is nu veel beter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven