Kijkers VRT hebben duidelijke boodschap over Aster Nzeyimana

0
Kijkers VRT hebben duidelijke boodschap over Aster Nzeyimana
Foto: Photo News

Om de één of andere reden horen we Aster Nzeyimana dit jaar niet meer tijdens het EK voetbal. Dat eindigt binnen een dag of tien met de grote finale. De kijkers van Eén snappen niet dat Aster in de resterende wedstrijden niet meer te horen zal zijn.
“Toch veel beter dan onze Filip Joos. Die leest de dag allemaal voor ipv de match van commentaar te voorzien”, reageert Nathalie op Facebook. Ook Luc is vol lof over de partner van Lize Feryn: “Aster , goe bezig , spontaan en vrij en vrolijk met de nodige info , van mij mag je diene Filip Joos direct vervangen , wat een betweter , laat de mensen niet uitspreken ,laat hem maar op pensioen gaan ipv Frank Raes .” En dat is iets waar Didier zich volledig in kan vinden. “Filip joos , onmiddellijk vervangen door Aster, zet Filip maar in pensioen zo nen lastige mens , proficiat Aster zeer goed gedaan was plezier om naar jou te luisteren.”

Theo is wellicht één van de grootste fans van Aster: “Hij is met stip de beste commentator van de VRT”, schrijft Theo. En ook Marcella is duidelijk fan! “Toffe knul zonder kapsones”, schrijft zij op Facebook.
Het is duidelijk, Aster heeft een pak fans!






Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven